مادر طراحی ماشین مرسدس احساسی در ماشین

مادر: طراحی ماشین مرسدس احساسی در ماشین سرگرمی ماشین

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی علامت ساخت‌وساز به بازار مسکن ۹۸

    به گزارش دنیای اقتصاد ؛نبض بازار مسکن ۹۸ از روی اطلاعات رسمی مربوط به ساخت و ساز، قابل سنجش شد. آمارها از روند سرمایه گذاری ساختمانی در کشور نشان می دهد تعداد

    علامت ساخت‌وساز به بازار مسکن ۹۸

    علامت ساخت وساز به بازار مسکن ۹۸

    عبارات مهم : بازار

    زیاد کردن ۳۱ درصدی تازه سازها

    تبعات افت دوباره عرضه آتی مسکن در سال جاری

    به گزارش دنیای اقتصاد ؛نبض بازار مسکن ۹۸ از روی اطلاعات رسمی مربوط به ساخت و ساز، قابل سنجش شد. آمارها از روند سرمایه گذاری ساختمانی در کشور نشان می دهد تعداد ساختمان هایی که احداث آنها در بهار امسال شروع شده، بعد از رشد خفیف در سال ۹۶، مجددا کم کردن یافته هست. افت ۳ درصدی پروژه های تازه ساختمانی در بهار ۹۷ (عرضه آتی به بازار معاملات مسکن) چنانچه استمرار یابد، کسری آپارتمان مناسب در سال آینده شدت یافتن می شود. حجم عرضه آنی (تازه سازها) و عرضه آتی در بازار مسکن با فاصله زیادی، کمتر از «نیاز بحرانی» است.

    علامت ساخت‌وساز به بازار مسکن ۹۸

    وضعیت متغیرهای شکل دهنده بازار مسکن ۹۸، در دو آمار رسمی سنجش شد. گزارش «دنیای اقتصاد» از روند عرضه آتی (ساخت و سازهای جدید) و همچنین عرضه آنی مسکن (ساختمان های تازه ساز یا تکمیل شده) در ماه های اخیر حاکی است: فعالان ساختمانی در شهرهای متفاوت کشور به دو علت، از تقویت اساسی عرضه آتی دست کشیده و شتاب عرضه آنی مسکن را زیاد کردن داده اند. اطلاعات بانک مرکزی راجع به اوضاع سرمایه گذاری های ساختمانی در بهار امسال در کل کشور نشان می دهد: حجم سرمایه گذاری در حوزه تکمیل ساختمان های مسکونی در حال ساخت، ۵۳ درصد نسبت به بهار سال گذشته زیاد کردن یافته ولی در مقابل، میزان سرمایه گذاری جهت شروع پروژه های تازه ساختمانی (عرضه آتی به بازار معاملات مسکن)، ۲۰ درصد رشد کرده است به طوری که این میزان سرمایه گذاری در حوزه عرضه آتی مسکن با توجه به نیاز هر سال بازار کشوری ملک به واحد مسکونی جدید، به رغم رشد مثبت، ناکافی ارزیابی می شود و استمرار آن، شدت یافتن کمبود واحد در سال آینده را به همراه دارد.

    درباره اوضاع ساخت و سازها علاوه بر آمار مربوط به حجم ریالی سرمایه گذاری ساختمانی، یک آمار دیگر به وسیله اداره بررسی ها و سیاست های اقتصادی بانک مرکزی نیز انتشار یافته که در تکمیل اطلاعات اول، امکان تحلیل بهتر اوضاع بازار ساخت و عرضه مسکن را فراهم کرده هست. گزارش «دنیای اقتصاد» از اطلاعات اداره بررسی ها و سیاست های اقتصادی بانک مرکزی راجع به ساخت و ساز حاکی است: در بهار امسال، «تعداد» ساختمان های مسکونی شروع شده است –عرضه آتی- در کل شهرهای کشور ۳ درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کم کردن پیدا کرد. این در حالی است که تعداد این نوع ساختمان ها در سال ۹۶ نیز رشد چندانی نداشت و تنها ۳ درصد نسبت به سال رکودی ۹۵ زیاد کردن یافته بود.

    به گزارش دنیای اقتصاد ؛نبض بازار مسکن ۹۸ از روی اطلاعات رسمی مربوط به ساخت و ساز، قابل سنجش شد. آمارها از روند سرمایه گذاری ساختمانی در کشور نشان می دهد تعداد

    محتوای این دو آمار مشخص می کند: در بهار امسال، رشد ریالی حجم سرمایه گذاری های ساختمانی به معنای «افزایش» عرضه آتی نبوده بلکه این رشد، ناشی از رشد هزینه های ساخت بوده که باعث شده است در مقیاس ساختمانی کمتر از بهار ۹۶ (تعداد ساختمان های کمتر از بهار پارسال)، سازنده ها سرمایه گذاری ریالی بیشتری در بازار انجام دهند. آنچه این تحلیل را تایید می کند، تغییرات حجم ریالی سرمایه گذاری ساختمانی به قیمت ثابت در بهار امسال است.

    میزان سرمایه گذاری ساختمانی در حوزه عرضه آتی در بهار امسال به قیمت ثابت سال ۹۵، رقمی معادل ۲ درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل، کم کردن پیدا کرده که در مقایسه با رشد ۲۰ درصدی به قیمت جاری، بیانگر اثر تورم عمومی و رشد هزینه های ساخت بر فعالیت سازنده ها هست. بررسی های «دنیای اقتصاد» حاکی است: اوضاع موجود «عرضه آتی» می تواند در سال ۹۸ میزان کمبود واحد مسکونی مناسب تقاضای مصرفی را شدت یافتن کند.

    در یک سال ۹۶ تیراژ عرضه آتی مسکن –ساخت و سازهای تازه در کل کشور- معادل ۳۲۶ هزار واحد مسکونی بود که ۴۰ درصد کمتر از «نیاز بحرانی» بازار مسکن به عرضه هر سال واحد مسکونی بوده هست. سال گذشته، در گزارش های رسمی انتشار یافته از سوی مجموعه های دولتی، «نیاز بحرانی» بازار مسکن به واحد مسکونی، هر سال حدود ۵۵۰ هزار واحد مسکونی اعلام شد. این سطح حداقلی عرضه مسکن مورد نیاز بازار، بر اساس نیازسنجی طرح جامع مسکن -که کفایت عرضه مسکن تا سال ۱۴۰۰ را هر سال در حدود ۹۰۰ هزار واحد تعیین کرده است- محاسبه شده است هست. به این ترتیب، به رغم آنکه در فاصله سال های ۹۳ تا ۹۶، میزان عرضه آتی مسکن همواره کمتر از ۳۷۰ هزار واحد در سال – بسیار پایین تر از نیاز بحرانی بازار- بوده، در اوایل امسال نیز رونق اولیه بازار مسکن نتوانست این شکاف را تا حدودی ترمیم کند و حتی باعث زیاد شدن آن نیز شد به طوری که کم کردن ۳ درصدی تعداد ساختمان های جدید، علامتی از کم کردن تعداد واحدهای مسکونی شروع به ساخت در این مدت است.

    علامت ساخت‌وساز به بازار مسکن ۹۸

    به گزارش دنیای اقتصاد ، اگر چه در بهار امسال، «تعداد پروانه های ساختمانی» صادر شده است در شهرهای کشور ۵/ ۷ درصد نسبت به بهار پارسال زیاد کردن پیدا کرد ولی «تعداد ساختمان های تازه احداث شده» در این مدت ۳ درصد کم کردن یافت. تعداد ساختمان ها، متغیر بهتری در مقایسه با تعداد پروانه ها جهت سنجش میزان عرضه آتی مسکن هست، آیا که تعداد پروانه ها برابر با تعداد واحدهای مسکونی قید شده است در پروانه ها نیست (هر پروانه به طور میانگین منجر به ساخت بیش از ۳ واحد مسکونی می شود) و از طرفی، صدور پروانه ساختمانی در یک ماه یا یک فصل از سال، الزاما به شروع ساخت و ساز معادل همان پروانه ها منجر نمی شود.

    بهترین متغیر، تعداد واحدهای مسکونی است که هنوز آمار مربوط به آن جهت نیمه اول امسال، اعلام نشده هست. با این حال با توجه به میانگین تعداد واحدهای مسکونی در هر ساختمان طی سال های گذشته، می توان از روی این آمار، میزان عرضه آتی را برآورد کرد. بخش دیگری از اطلاعات موجود در آمارهای اداره بررسی ها و سیاست های اقتصادی بانک مرکزی نشان می دهد: شرایط در بازار ساخت و ساز طی دست کم دو ماه اول تابستان امسال نیز به گونه ای بوده که بعید است میزان «عرضه آتی» در فصل دوم سال جاری، اوضاع بهتری نسبت به فصل اول داشته باشد. تعداد ساختمان های شروع به احداث در تابستان امسال، در گزارش تازه بانک مرکزی از اوضاع سرمایه گذاری های ساختمانی، محاسبه و اعلام نشده است ولی در این گزارش، از جهش هزینه های ساخت مسکن در نیمه تابستان امسال، آماری ارائه شده است که سخت تر شدن عرصه کار جهت سازنده ها در تابستان را نشان می دهد.

    به گزارش دنیای اقتصاد ؛نبض بازار مسکن ۹۸ از روی اطلاعات رسمی مربوط به ساخت و ساز، قابل سنجش شد. آمارها از روند سرمایه گذاری ساختمانی در کشور نشان می دهد تعداد

    مردادماه امسال، شاخص بهای مصالح ساختمانی غیرفلزی و فلزی به ترتیب، ۲۸درصد و ۵۹ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۹۶ زیاد کردن پیدا کرد و همچنین شاخص بهای خدمات ساختمانی نیز رشد ۱۵ درصدی را تجربه کرد. میزان رشد نقطه ای این شاخص ها در فصل بهار ۹۷، به مراتب کمتر از آنچه در مردادماه رقم خورد، بوده هست. در بهار امسال، شاخص بهای مصالح ساختمانی در کل کشور ۲۹ درصد و شاخص بهای خدمات مصالح ساختمانی نیز ۱۰درصد زیاد کردن پیدا کرده بود. در بخشی از گزارش دوم اداره بررسی ها و سیاست های اقتصادی بانک مرکزی که نسخه ای از آن در اختیار معاونت مسکن و ساختمان قرار گرفته، تاکید شده است است: در ماه های اخیر زیاد کردن هزینه ساخت و ساز ناشی از رشد قیمت مصالح ساختمانی و همچنین اثر شوک های ارزی بر این بازار باعث شد چشم انداز حاشیه سود و سرمایه گذاری ساختمانی جهت فعالان ساختمانی، مبهم شود و این عنوان به عنوان یک مخاطره در بازار مسکن بروز پیدا کند. این گزارش، مخاطره دوم در بازار مسکن را افت تقاضای خرید ناشی از کم کردن قدرت خرید خانوارها در اثر زیاد کردن قابل ملاحظه قیمت مسکن در نیمه اول امسال معرفی می کند.

    اوضاع «عرضه آنی» متفاوت از «عرضه آتی»

    علامت ساخت‌وساز به بازار مسکن ۹۸

    به گزارش «دنیای اقتصاد»، اگر چه اوضاع عرضه آتی در بازار مسکن- ساخت و سازهای جدید- طی بهار امسال، به خاطر کم کردن تعداد این نوع ساختمان ها، «نامطلوب» ارزیابی می شود ولی «عرضه آنی»، اوضاع متفاوت و در عین حال رو به جلو داشته هست. در بهار امسال تعداد ساختمان های تکمیل شده است در شهرهای کشور ۳۱ درصد نسبت به بهار پارسال زیاد کردن پیدا کرد.

    این میزان زیاد کردن در تعداد ساختمان های مسکونی با احتساب رشد ۵۳درصدی حجم ریالی سرمایه گذاری ساختمانی (به قیمت جاری) طی همین مدت نشان می دهد: فعالان ساختمانی، عمده تمرکز خود را از سال گذشته تا کنون، بر تکمیل ساختمان های نیمه کاره جهت عرضه آنی به بازار معاملات مسکن قرار داده اند. در یک سال ۹۶، میزان سرمایه گذاری ساختمانی در حوزه تکمیل ساختمان ۵۱ درصد رشد کرد در حالی که میزان سرمایه گذاری در حوزه ساخت و سازهای تازه (عرضه آتی)، ۵/ ۸درصد زیاد کردن یافت. سازنده ها معمولا هنگام رونق معاملات خرید مسکن و به خصوص در وقت جهش قیمت ها، عرضه آنی را به سرمایه گذاری در حوزه عرضه آتی ترجیح می دهند. ولی این اقدام نه تنها به نفع بازار مسکن نیست که جهت دو طرف عرضه و تقاضا، بازی باخت-باخت را رقم می زند. در وقت جهش قیمت ها، توان مالی متقاضیان خرید کم کردن شدید پیدا می کند و میل به خرید افت می کند.

    بنابراین، هر میزان عرضه آنی از جنس تازه ساز که علی القاعده، قیمت فروش آنها به مراتب زیاد از واحدهای چند سال ساخت هست، در اوضاع فعلی، عملا کمکی به متقاضیان خرید نمی کند و تاثیر چندانی در تسهیل جریان معاملات که در وقت جهش، کم و کمتر می شود، ندارد. شیفت سازنده ها از عرضه آتی به عرضه آنی در اوضاع فعلی، بازار مسکن ۹۸ را با کسری زیاد روبه رو می کند. کم کردن تیراژ ساخت و سازهای تازه در ماه های اخیر و استمرار آن در ماه های باقی مانده از سال جاری، با توجه به میانگین طول زمانی ساخت مسکن که الان در پایتخت کشور عزیزمان ایران و بعضی دیگر از شهرها، به حدود یک سال رسیده، می تواند در بازار معاملات مسکن سال آینده تاثیر منفی به همراه داشته باشد. در حال حاضر، عرضه آنی مسکن (واحدهای تازه ساز یا همان تکمیل شده) در شهرها، کمتر از نیاز بحرانی هست. به بیان دیگر، هم اوضاع عرضه آتی و هم اوضاع عرضه آنی، تا سطح حداقلی مورد نیاز بازار مسکن، فاصله قابل توجه دارد. هر چند اوضاع عرضه آنی، بهتر از عرضه آتی است.

    در یک سال ۹۶ بر اساس برآوردها، حدود ۴۰۰هزار واحد مسکونی در حال ساخت، با پشت سر گذاشتن مراحل تکمیل، به شکل واحد تازه ساز (عرضه آنی) وارد بازار معاملات مسکن شد. این میزان عرضه حدود ۶ تا ۷ درصد زیاد از سال قبل از آن بوده هست. با توجه به اینکه در بهار امسال، تعداد ساختمان های تکمیل شده، ۳۱ درصد زیاد از بهار سال گذشته بوده، برآورد می شود حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی به شکل عرضه آنی در این فصل وارد بازار شده است باشد که در این صورت با شرط استمرار قیمت رشد ساختمان های تکمیل شده است طی ماه های آتی، باز هم، میزان عرضه آنی به سطح نیاز بحرانی بازار مسکن نخواهد رسید.

    در این میان، سهم ناچیز واحدهای مسکونی کم متراژ از عرضه آنی طی ماه های گذشته به خصوص در تهران، امکان اثرگذاری حداقلی این نوع عرضه بر سطح قیمت ها را سلب کرده هست. به بیان دیگر، نه تنها در ماه های اخیر، سهم واحدهای تازه ساز از معاملات خرید مسکن به خاطر سطح قیمت آنها، کم کردن پیدا کرده و در نتیجه عرضه آنی، کمک قابل توجهی به بازار نکرد، کمیاب بودن واحدهای ۵۰ تا ۸۰ متر مربع در بازار عرضه آنی، بر کم اثر بودن آن افزود.

    واژه های کلیدی: بازار | ساختمان | سرمایه گذاری | مصالح ساختمانی | اخبار اقتصادی و بازرگانی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار